Huur een vakantiehuis in Dejret - Boek hier

Vakantiehuizen in Dejret, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Bij Dejret vind je rust, een prachtige natuur en goede viswateren.

 

Gastenbeoordelingen van Dejret

 
 

1 gasten hebben Dejret een gemiddelde beoordeling van 4,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het dorpje Dejret ligt in de streek Mols, aan de 'Kalø Vig' (baai). De zomerhuizen in deze gezellige en rustige streek liggen vlakbij het water. Vlakbij Dejret ligt Skødshoved met een kleine, gezellige haven voor roeiboten en een strand. In Tved en in Knebel Vig kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht. De streek bestaat uit een prachtige natuur met een kleine steiger voor kleine boten.

 
Vakantiehuizen in het bos aan de kust van het vakantiegebied Dejret Pad tussen de vakantiehuizen en de kust van het vakantiegebied Dejret Vakantiehuizen in een groene omgeving aan de kust van Dejret Trap bij de helling die naar het strand van Dejret leidt
 

Strande

Het kindvriendelijke strand bij Dejret is niet echt breed, maar het water staat er laag. Het Skodshoved Strand, het meest bezochte strand van Mols, ligt vlakbij Dejret en is voorzien van de Europese Blauwe Vlag.

Natuur

Vlakbij Dejret ligt de 'Dejret Skrænt', die ongeveer 25 m hoog en 1,2 km lang is. De helling is begroeid met bomen en struiken. Op sommige plekken reikt de helling tot aan het water. De natuur aan de kust bestaat uit strand, wilde natuur en hellingen. Mols Bjerge ligt een paar kilometer van Dejret. Mols Bjerge is een uniek beschermd natuurgebied, dat bestaat uit een afwisselende natuur, talrijke wandelroutes en een fascinerend dierenleven. Bos wordt afgewisseld door open heidelandschappen en er is een mooi uitzicht over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig en het Kattegat vanaf de uitzichtpunten Agri Bavnehøj (137 m) en Trehøje (127 m).

Activiteiten

In de omgeving liggen een aantal golfbanen, o.a. bij Kalø, Ebeltoft en Grenå. De sportvisser kan uitstekend aan de kust vissen. Geniet van de prachtige natuur langs de vele wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Bezienswaardigheden

'Skødshoved Bro Jollehavn' is een kleine, gezellige haven met picknicktafels en gelegenheid om te barbecueën. Geniet van het prachtige uitzicht over de 'Århus Bugten'. Bekijk van dichtbij hoe men tijdens de Steentijd met vuursteen werkte. Van de uitzichtpunt 'Basbjerg' kun je van de prachtige natuur over de 'Århus Bugt' genieten. Het mooie, oude landgoed 'Isgård' ligt temidden van een prachtige natuur in de streek Mols. Het landgoed is beslist een bezoekje waard. In Knebel, ongeveer 7 km van Dejret, liggen vele interessante galeries. Ook de beroemde hunebed 'Porskær Stenhus' ligt in Knebel.

Dagje uit

Djurs Sommerland is een leuk en spannend dagje uit voor de hele familie. Alle activiteiten zijn gratis, nadat de entree betaald is. Jutlands hereboerderijenmuseum en het Landbouwmuseum zijn gehuisvest in het 'Estrup Slot', dat centraal op Djursland ligt temidden van bos, weilanden en akkers ligt. In het Kattegatcentrum kun je angstaanjagende haaien van heel dichtbij, vanachter een glazen ruit, bekijken. 'Randers Regnskov' (het regenwoud van Randers bestaat uit junglepaden, rotsen, krokodillen en watervallen. Bezoek Århus, de hoofstad van Jutland met het park Tivoli Friheden, Den Gamle By (Openluchtmuseum), de Botanische Tuin, een gezellige sfeer bij Vadestedet, het bos Marselisborgskoven etc.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Vakantiehuizen in Dejret

Zoek vakantiehuis
 
  •  Categorie

   ?

    

   Dejret Vakantiehuis, Dejret

   Reg. nr.: 53-2026

   150 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3