Huur een vakantiehuis in Nørre Alslev - Boek hier

Vakantiehuizen in Nørre Alslev, Lolland, Falster en Mön, Denemarken van verhuring

Nørre Alslev op Falster is het ideale vakantiegebied voor sportvissers, golfers en iedereen die van een gezellige en rustige vakantie in de natuur houdt.

 

Gastenbeoordelingen van Nørre Alslev

 
 

gasten hebben Nørre Alslev een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

De omgeving van Nørre Alslev is bij uitstek geschikt voor een heerlijke, rustige vakantie in de natuur. Nørre Alslev is het op een na grootste dorp van Falster. Het ligt op het noordelijke deel van het eiland en heeft een groot zwemcentrum, een aantal eetgelegenheden en verschillende levensmiddelen- en speciaalzaken. Rond Nørre Alslev vindt u idyllische bossen, prachtige velden, mooie kusten met bootjes en vooral veel rust. Dit gebied is ideaal voor sportvissers, natuurliefhebbers en golfers.

 

Strande

U kunt zwemmen in Gåbense Havnebad, 6 km ten noorden van Nørre Alslev. Dit havenzwembad ligt bij de moderne Gåbense Jachthaven. Het water is tussen de 2 en 3 meter diep, maar bij het clubhuis slechts 1 tot 1½ meter. Als u liever zwemt bij een lang, wit zandstrand met duinen en kindvriendelijke golven, kunt u terecht op het Marielyst Strand, 31 km naar het zuiden.

Natuur

De natuur rond Nørre Alslev wordt gekenmerkt door bossen, velden en kustgebieden. Maak een wandeling in de twee prachtige bossen Vålse Vesterskov en Resle Skov, die helemaal doorlopen tot aan het water. 7 km naar het oosten ligt in een lang dal het vogelreservaat Barup Sø. Via een natuurpad komt u bij de vogeltoren, waar u de vele vogels in het riet en op het meer kunt bekijken. Het kleine, rustige bos Halskov Vænge bevat maar liefst 72 grafheuvels en 6 hunebedden. Vlakbij ligt de heuvel Bavnehøj, die met zijn hoogte van 44 meter het hoogste punt van Falster is. De Corselitze-bossen strekken zich over een lengte van 16 km uit over Oost-Falster. U kunt er van een mooi beukenbos genieten, zeldzame orchideeën ontdekken, grafkamers en hunebedden bekijken en als u geluk heeft misschien wat wilde dieren van het bos zien.

Activiteiten

Bezoek de plaatselijke zwemhal Nordfalster Svømmecenter in Nørre Alslev. Dit is een fijne zwemhal met faciliteiten voor alle leeftijden en een heerlijke wellnessafdeling met sauna, kuurbad en Turks stoombad. Sportvissers profiteren van de uitstekende vismogelijkheden langs de hele Guldborgsund-kust. U kunt ook een boot huren en zelf met uw hengel het water op gaan. Daarnaast zijn er verschillende Put & Take-vismeren in de omgeving. De Falster Golfclub ligt een paar kilometer ten zuiden van Nørre Alslev en bestaat uit een zeer fraaie, 30 jaar oude baan omringd door bos. De vele bos- en kustgebieden op Falster nodigen uit tot het maken van wandel- en fietstochten.

Bezienswaardigheden

Het oude, charmante provinciestadje Stubbekøbing is fraai gelegen aan het water. Geniet van de bedrijvigheid in de jachthaven, vanwaar u ook naar het eilandje Bogø kunt varen. Stubbekøbing heeft oude pleintjes, een paar musea, goede winkels en verschillende eetgelegenheden (10 km). Het Stubbekøbing Motorfiets- en Radiomuseum toont een unieke collectie oude motorfietsen en zeldzame radiochar(39)s, luidsprekers en televisies. In de Krokodillen Zoo in Eskilstrup ziet u alle 23 nog levende krokodillensoorten van de wereld, en andere interessante dieren als boomluipaarden, varanen, leguanen, schildpadden en slangen (11 km).

Dagje uit

In de Guldborgsund Zoo & Botanische Tuin vindt u meer dan 90 diersoorten en vele verschillende planten, bloemen en struiken. Ga op junglesafari in de groene omgeving, bekijk de dieren van dichtbij en speel op de grote natuurspeelplaats (20 km). Het Middelaldercentrum bij Sundby is een interessant openluchtmuseum waar een authentiek dorp uit de 14e eeuw is nagebouwd. Hier kunt u huizen, werkplaatsen, schepen en een katapult bekijken. Elk jaar worden er spannende riddertoernooien en een gezellige kerstmarkt georganiseerd (23 km). In het Knuthenborg Safaripark op Lolland kunt u heel dicht bij de dieren komen, die in een natuurlijke omgeving leven. Verken het grootste safaripark van Noord-Europa met uw eigen auto, in een bus, op de fiets of te voet (36 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Vakantiehuizen in Nørre Alslev

Zoek vakantiehuis